Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Fredags Familie – meget bedre end Disney Sjov

Sidste fredag i måneden mødes mange af Sognebys børnefamilier til mad og hygge i kirken. Børnene elsker det og vil hellere i kirke end at se Disney Sjov.

Det er fredag. Vi er trætte. Har begge været på arbejde og børnene, ja, de er også trætte. Hvad skal vi mon have til aftensmad, snakker vi om. Vi kigger i køleskabet, men der er ikke noget at komme efter. Hov! På køleskabet hænger programmet for Fredags Familie. Gad vide, om det er i dag, der er Fredags Familie. Sandelig jo… Fedt! Så er aftensmaden reddet! God, gammeldags mad fra kirkens køkken.

Det kan børnene som regel spise meget af. Hvad mon der skal ske i aften? I dag er der så fællesprogram for voksne og børn med boldspil og leg i gymnastiksalen på skolen. Vi skal mødes dér. Det er fint nok med en afveksling fra at være i kirkens underetage, som også er hyggelig. Desuden er der underholdning af børnene i ”ulvetimerne”.

Ja, så er der kaffe, småkager, saft og afslutning med fadervor og aftenssang ved 20-tiden. Vi glæder os til at komme af sted. Det er så hyggeligt at se de andre søde mennesker, der kommer til Fredags Familie. Et godt koncept er det – både for store og små.

ghj

vjgvj

454rft5f5tf5ytg5

r4dr4f5tf5t

kom og leg med

fdef3fwrfdcwedc

jtj4hhg2