Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Sognebys menighedsråd mangler medlemmer

Til menighedsrådsvalget i efteråret mangler Sogneby menighedsråd 4 kandidater for at kunne fylde alle stole i menighedsrådet. Men foreløbig har kun en enkelt kandidat meldt sig på banen.


- Hvis der ikke er flere, som viser interesse, er vi nødt til at skære kraftigt i kirkens tilbud. Vi kan ikke klare så meget med så få mennesker, fortæller menighedsrådsformand Henrik Hansen.


De ledige pladser opstår, fordi Jytte Poulsen og Hans Jensen efter 15 år i menighedsrådet har besluttet ikke at genopstille til menighedsrådet. Da Else Nielsen på grund af sygdom er trådt ud af menighedsrådet, og Ole Hansson og familien flytter fra byen, er den akutte mangel opstået.

Arbejdet giver kompetencer og et godt netværk


Henrik Hansen genopstiller selv, og er ikke i tvivl om, at menighedsrådsarbejdet giver ham meget igen.


- Jeg har lært en masse om ledelse. Og så har jeg fået lov til at beskæftige mig med min hobby, nemlig kunst, da jeg også sidder i kirkens kunstudvalg. Men det, der betyder mest, er nok det netværk af dejlige mennesker, jeg har fået, og så selvfølgelig at kunne være med til at bevæge vores kirke i den retning, jeg synes, den skal, siger Henrik Hansen.

På mandag d. 2/9 er der opstillingsmøde kl. 19 i sognegården. Her er alle interesserede velkommen til at dukke op. Du er også velkommen til at ringe til menighedsrådsformand Henrik Hansen (tlf. 20101010) for at høre nærmere.

Selve menighedsrådsvalget finder sted 11. november.

Der er valg til landets menighedsråd hvert 4 år. I nogle sogne er der kampvalg. Andre steder svarer antallet af opstillede kandidater til pladserne i menighedsrådet. I Sogneby er der tradition for fredsvalg, så man allerede ved opstillingsmødet kender sammensætningen af det nye menighedsråd.


Del dette: